Vlodrop stank geur brandweer (28 sep 2020)

Brandweer speurt naar zurige diarreegeur in Vlodrops riool

De brandweer is maandagavond urenlang in Vlodrop in de weer geweest om de oorzaak van een penetrante geur te vinden.

varken hangbuikzwijn Tuincentrum Schmitz Vlodrop (27 jul 2020)
Video: dieren tuincentrum Vlodrop al eerder belaagd

Het is niet de eerste keer dat kwaadwillenden het op de dieren bij tuincentrum Schmitz in Vlodrop hebben gemunt. Zondagavond werd daar een varken neergestoken.

Varkens
Varken neergestoken bij tuincentrum Vlodrop

Bij Tuincentrum Schmitz in Vlodrop in zondagavond een varken neergestoken.

Perskaart
Advocaat vermeende oplichter wil onderzoek naar 'stalker'

Advocaat Gitte Stevens wil dat het Openbaar Ministerie (OM) onderzoek doet naar een man uit Schin op Geul. Hij heeft zich regelmatig 'op vervelende wijze' bemoeid met het onderzoek naar haar cliënt, de van internetoplichting verdachte Stan T. uit Vlodrop.

autobrand
Rijdende auto vat vlam, bestuurder brengt zich in veiligheid

In Posterholt is een auto in vlammen opgegaan. De bestuurder wist op tijd uit de auto te komen.

Grenscontrole marechaussee N280 (10 apr 2020)
Marechaussee: Duitsers terugpraten naar eigen land

Met wisselend succes proberen medewerkers van de marechaussee zondag aan de grensovergangen bij Roermond en Vlodrop Duitse dagjesmensen te overreden om te draaien. Ze vragen of hun bezoek aan Nederland dringend is, en als dat niet zo is, om terug te gaan en na de coronacrisis terug te komen.

Grenscontrole Limburg Vlodrop Duitsers marechaussee (9 apr 2020)
Opnieuw rijen met Duitsers voor grens bij Roermond

Voor de grensovergangen bij Roermond en Vlodrop stonden zaterdag rond 13:00 uur opnieuw rijen Duitse automobilisten te wachten voor controles door de marechaussee. Die vraagt hun of ze dringend in Nederland moeten zijn. Als dat niet zo is, wordt de Duitsers vriendelijk verzocht om te keren.

Grenscontrole marechaussee N280 (10 apr 2020)
Duiters komen ondanks waarschuwingen toch naar Roermond

Ondanks de oproep van de Duitse regering proberen vrijdag veel Duitsers Roermond te bezoeken. Uit tellingen van de Provincie Limburg blijkt dat de meeste Duitsers het verzoek van de marechaussee om terug te keren naar Duitsland negeren.

Grenscontrole marechaussee N280 (10 apr 2020)
Veel Duitse dagjesmensen willen toch naar Nederland

De marechaussee heeft vrijdag in de loop van de ochtend bij overgangen aan de Nederlands-Duitse grens al vele Duitse dagjesmensen aangesproken en er bij hen op aangedrongen huiswaarts te keren.

Grenscontrole Duitsland (10 apr 2020)
Marechaussee aan grens stuurt Duitsers terug

De marechaussee heeft bij verschillende Limburgse grensovergangen Duitsers teruggestuurd naar huis.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten