Joeri Verlinden (4 dec 2019)

Joeri Verlinden wint 100 vlinderslag op ONK in Tilburg

Joeri Verlinden heeft bij de Open Nederlandse Kampioenschappen korte baan in Tilburg de 100 meter vlinderslag gewonnen.

Joeri Verlinden (4 dec 2019)
Vlinderspecialist Verlinden tweede op ONK

Op het Open Nederlands Kampioenschap in Tilburg heeft Joeri Verlinden de tweede tijd gezwommen op de 200 meter vlinderslag

Joeri Verlinden (4 dec 2019)
Verlinden uitgeschakeld in halve finales EK

Joeri Verlinden heeft zich op de Europese kampioenschappen zwemmen op de kortebaan niet voor de finale van de 50 meter vlinderslag geplaatst.

Joeri Verlinden (4 dec 2019)
Joeri Verlinden nipt naar halve finales 50 meter vlinderslag

Zwemmer Joeri Verlinden uit Melick heeft zich tijdens de EK kortebaan in Glasgow op de 50 meter vlinderslag ternauwernood voor de halve finales geplaatst.

Joeri Verlinden (4 dec 2019)
EK-zilver voor Verlinden met gemengde estafetteploeg

De Nederlandse gemengde estafetteploeg is bij de Europese kampioenschappen zwemmen op de kortebaan als tweede geëindigd op de 4x50 meter wisselslag.

Joeri Verlinden (4 dec 2019)
Joeri Verlinden niet in EK-finale Glasgow

Joeri Verlinden is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de finale van het EK kortebaan. Hij is eerste reserve in Glasgow.

Estafetteploeg op 4 x 100 meter wisselslag in achterhoede

De Nederlandse mannen-estafetteploeg is in de finale van de 4 x 100 meter wisselslag in de achterhoede geëindigd.

Joeri Verlinden grijpt naast finaleplek op 100 meter vlinder

Joeri Verlinden is er niet in geslaagd de finale van de 100 meter vlinderslag te bereiken op de Europese kampioenschappen in Glasgow.

Zwemmer Joeri Verlinden verder op 100 meter vlinder

Joeri Verlinden uit Melick heeft zich bij de Europese kampioenschappen zwemmen in Glasgow geplaatst voor de halve finales op de 100 meter vlinderslag.

Record Joeri Verlinden na ruim drie jaar gesneuveld

Joeri Verlinden is niet langer recordhouder op de 50 meter vlinderslag. De zwemmer uit Melick raakte zijn record kwijt aan Mathys Goosen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app