vliegveld mist (23 okt 2020)

Vliegtuigen wijken uit naar MAA vanwege mist in Eindhoven

Maastricht Aachen Airport ontvangt vrijdagochtend een paar extra vliegtuigen op de landingsbaan.

Maastricht Aachen Airport Vliegveld Beek
Vliegtuigen wijken uit naar Maastricht Aachen Airport

Op Eindhoven Airport is vrijdag tot 12:30 uur geen vliegverkeer mogelijk. Vliegtuigen wijken uit naar Maastricht Aachen Airport (MAA) en vliegveld Weeze, vlak over de grens bij Well.

stock vliegveld Weeze Ryanair
Ryanair stopt met vliegen vanwege coronacrisis

Ryanair houdt volgende week vrijwel al zijn vliegtuigen aan de grond vanwege de coronacrisis, heeft het bedrijf laten weten.

Vliegtuig mist landing
Extra 'mistvluchten' op Maastricht straks verleden tijd

Eindhoven Airport gaat het landingssysteem aanpassen zodat het vliegveld minder last heeft van mist. Hierdoor zullen in de toekomst minder vluchten hoeven uit te wijken naar Maastricht Aachen Airport zoals afgelopen maanden vaker het geval was.

Maastricht Aachen Airport Vliegveld Beek
Dichte mist Eindhoven: vliegtuigen wijken uit naar MAA

Door de dichte mist bij Eindhoven, konden er dinsdag tot 13:00 uur geen vliegtuigen landen op Eindhoven Airport. Hierdoor weken ze onder meer uit naar Maastricht Aachen Airport.

Aantal vakantieboekingen vanaf MAA bijna verdubbeld

Het aantal vakantieboekingen vanaf Maastricht Aachen Airport is bijna verdubbeld ten opzichte van vorig jaar.

Alibaba naar Luik: 'Verdere aanslag op onze nachtrust'

De komst van het Europese distributiecentrum van Alibaba naar vliegveld Bierset bij Luik betekent een verdere aanslag op de nachtrust van de inwoners van Eijsden-Margraten.

Protest tegen vliegveld: 'Barbecue smaakt naar kerosine'

Tientallen tegenstanders van het vliegveld Maastricht Aachen Airport waren woensdagavond op de been om te protesteren bij het Gouvernement in Maastricht.

In problemen geraakt vrachtvliegtuig veilig geland

Het vrachtvliegtuig dat dinsdagochtend in de problemen raakte, is veilig geland op vliegveld Maastricht Aachen Airport.

Vrachtvliegtuig in de problemen, groot alarm op vliegveld Beek

De hulpdiensten zijn dinsdagochtend uitgerukt naar Maastricht Aachen Airport omdat een vrachtvliegtuig in de problemen zou zijn geraakt.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten