Overslaan en naar de inhoud gaan

Vliegveld Weeze verwelkomt weer passagiers

Geplaatst opmaandag 22 juni 2020 - 12:12

Het Duitse vliegveld Weeze, net over de grens bij Venray, is weer in bedrijf. De eerste passagiersvlucht vertrok afgelopen zondag naar Malaga, na een onderbreking van negentig dagen wegens de coronacrisis.

Vanaf 2 juli wordt het aantal vluchten uitgebreid.

Zon
Dan verzorgen luchtvaartmaatschappijen Corendon en Ryanair 54 vluchten naar 26 bestemmingen per week, ongeveer de helft van het aantal vluchten vergeleken met de zomer van 2019. De bestemmingen zijn onder meer Málaga, Rhodos, Antalya en Rome.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen