Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Vliegveld Beek in middenmoot qua parkeerkosten

Geplaatst opdinsdag 25 oktober 2016 - 8:46

Wie een weekje wil parkeren op een vliegveld in Nederland of de grensstreek, kan het beste kiezen voor een Duits vliegveld. Daar kost parkeren duidelijk minder dan in Nederland.

In Nederland behoort Maastricht Aachen Airport tot de goedkoopste vliegvelden. Dat blijkt uit een onderzoek van Vliegveldinfo.nl naar het parkeren op zestien Nederlandse, Belgische en Duitse vliegvelden.

Maastricht
Wie in Beek zijn auto een week wil laten staan, betaalt daar net als in Eindhoven 55 euro voor. Alleen Groningen is goedkoper met 45 euro. Toch kan Maastricht niet op tegen de Duitse vliegvelden. Een week parkeren in Münster kost bijvoorbeeld maar 27 euro. In Düsseldorf betaal je 39 euro. Weeze - net over de grens bij Well - is dan weer iets duurder met 47 euro voor en week.

De duurste vliegvelden voor een weekje liggen in Amsterdam en Brussel. Daar betaal je respectievelijk 82,50 en 99 euro.

Kort parkeren
Wie korter op vakantie gaat, heeft overigens te maken met andere tarieven. De Duitse vliegvelden zijn qua kort parkeren een stuk duurder. Maastricht neemt ook in die lijst weer de zesde plek in met een parkeertarief van 35 euro voor drie dagen.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Actiegroepen niet blij met uitbreiding vliegveld Maastricht
Passagiers en vracht dalen fors op Maastricht Aachen Airport
Groei luchtverkeer gaat aan Beek voorbij
Maastricht Aachen Airport wil lijndienst naar 'hub'
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen