Overslaan en naar de inhoud gaan

Vliegveld Beek in middenmoot qua parkeerkosten

Geplaatst opdinsdag 25 oktober 2016 - 8:46

Wie een weekje wil parkeren op een vliegveld in Nederland of de grensstreek, kan het beste kiezen voor een Duits vliegveld. Daar kost parkeren duidelijk minder dan in Nederland.

In Nederland behoort Maastricht Aachen Airport tot de goedkoopste vliegvelden. Dat blijkt uit een onderzoek van Vliegveldinfo.nl naar het parkeren op zestien Nederlandse, Belgische en Duitse vliegvelden.

Maastricht
Wie in Beek zijn auto een week wil laten staan, betaalt daar net als in Eindhoven 55 euro voor. Alleen Groningen is goedkoper met 45 euro. Toch kan Maastricht niet op tegen de Duitse vliegvelden. Een week parkeren in Münster kost bijvoorbeeld maar 27 euro. In Düsseldorf betaal je 39 euro. Weeze - net over de grens bij Well - is dan weer iets duurder met 47 euro voor en week.

De duurste vliegvelden voor een weekje liggen in Amsterdam en Brussel. Daar betaal je respectievelijk 82,50 en 99 euro.

Kort parkeren
Wie korter op vakantie gaat, heeft overigens te maken met andere tarieven. De Duitse vliegvelden zijn qua kort parkeren een stuk duurder. Maastricht neemt ook in die lijst weer de zesde plek in met een parkeertarief van 35 euro voor drie dagen.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Actiegroepen niet blij met uitbreiding vliegveld Maastricht
Passagiers en vracht dalen fors op Maastricht Aachen Airport
Groei luchtverkeer gaat aan Beek voorbij
Maastricht Aachen Airport wil lijndienst naar 'hub'
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen