Maastricht Aachen Airport (25 sep 2019)

'Mini-vluchten tussen Maastricht en Luik kunnen voorkomen'

Minivluchten tussen de vliegvelden Maastricht Aachen Airport (MAA) en Bierset bij Luik kunnen wel eens voorkomen.

stock vliegveld Weeze Ryanair
Ryanair hervat vluchten vanaf Maastricht

Ryanair gaat vanaf 1 juli weer vliegen vanaf Maastricht Aachen Airport. De Ierse prijsvechter gaat vluchten uitvoeren naar Bari, Alicante en Barcelona Gerona.

Maastricht Aachen Airport (25 sep 2019)
Provincie slaat alarm over Maastricht Aachen Airport

Het provinciebestuur heeft een alarmerende brief geschreven aan de Tweede Kamer over de invoering van een vliegtaks voor vrachtvliegtuigen.

Vliegtuig mist
Eindhoven Airport dicht om mist, MAA biedt hulp

Vanwege mist in Eindhoven kreeg Maastricht Aachen Airport dinsdag extra vliegbewegingen te verwerken.

Maastricht Aachen Airport Vliegveld Beek
Exploitant vliegveld Beek gooit handdoek in de ring

De exploitant van Maastricht Aachen Airport (MAA BV) heeft de handdoek in de ring gegooid voor de exploitatie van het vliegveld. Volgens de aandeelhouders kan door de beperkte groei van de luchthaven onvoldoende worden verdiend.

Maastricht Aachen Airport - MAA
'Onderzoek naar gevolgen stikstofuitspraak vliegveld Beek'

De Partij voor de Dieren (PvdD) in het Limburgs Parlement wil weten of de stikstofuitspraak van de Raad van State gevolgen heeft voor Maastricht Aachen Airport (MAA).

Verwaarloosde leeuw Simba geland op vliegveld Beek

De verwaarloosde leeuw Simba is vrijdagmiddag geland op Maastricht Aachen Airport.

Verwaarloosde leeuw Simba komt aan op vliegveld Beek

De verwaarloosde leeuw Simba, die door twee Marechaussees in Bagdad is gered, komt vrijdagmiddag aan op Maastricht Aachen Airport.

Controles op maximaal baangebruik vliegveld Beek

Bij Maastricht Aachen Airport worden vliegtuigen gecontroleerd op het baangebruik. Sinds 1 april mogen vliegtuigen nog maar 2500 meter van de landingsbaan gebruiken. De afgelopen maanden was dat 2750 meter.

Verlengde baan MAA al vanaf januari niet meer in gebruik

Maastricht Aachen Airport mag de hele lengte van de start- en landingsbaan al vanaf 1 januari niet meer gebruiken.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten