Overslaan en naar de inhoud gaan

Vliegtuigen wijken uit naar Maastricht Aachen Airport

Geplaatst opmaandag 8 april 2019 - 10:06

Drie vliegtuigen die eigenlijk zouden landen op Eindhoven Airport hebben maandagmorgen moeten uitwijken naar Maastricht Aachen Airport. De vliegtuigen konden door de mist niet in Eindhoven landen.

De vluchten kwamen vanuit Boekarest, Boedapest en het Poolse Gdańsk van maatschappij Wizz-air.

Vliegtuigprogramma
Een woordvoerder legt uit dat in het geval van mist vliegtuigen eerder kunnen landen in Maastricht dan in Eindhoven. Dat zou te maken hebben met een lager risico bij de luchthaven in Beek.

Lees ook: Weggebruikers opgelet: lokaal dichte mist

Stille vliegtuigen
Volgens de woordvoerder waren het uitzonderlijk stille vliegtuigen. Het zou namelijk gaan om nieuwe A321neo–toestellen. Normaal gesproken landen er alleen Boeing-vliegtuigen op het Limburgse vliegveld.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen