Overslaan en naar de inhoud gaan

Vliegtuigen wijken uit naar Maastricht Aachen Airport

Geplaatst opvrijdag 7 augustus 2020 - 10:05

Op Eindhoven Airport is vrijdag tot 12:30 uur geen vliegverkeer mogelijk. Vliegtuigen wijken uit naar Maastricht Aachen Airport (MAA) en vliegveld Weeze, vlak over de grens bij Well.

De Eindhovense luchthaven kampt met een capaciteitsprobleem bij de luchtverkeersleiding.

Aanvankelijk werd gemeld dat het probleem lag bij de luchtverkeersleiding op Schiphol, maar een woordvoerder van die dienst spreekt dat tegen. Volgens haar ligt het probleem bij de militaire luchtverkeersleiding, die het vliegverkeer regelt op zowel Eindhoven Airport als de naastgelegen vliegbasis van de luchtmacht.

Op het vliegveld in Beek is tot dusver één vliegtuig geland dat niet in Eindhoven kon landen. Een woordvoerster laat weten dat er mogelijk meer vliegtuigen uitwijken naar MAA.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen