TPD

PvdA zet vraagtekens bij nieuwe vergunning recyclebedrijf

De PvdA in het Limburg Parlement zet hele grote vraagtekens bij de nieuwe vergunning voor plastic-verwerker TpD in Brunssum.

vliegen vliegenoverlast
Gemeente Stein onderzoekt vliegenplaag

De gemeente Stein heeft een ongediertepreventiebedrijf ingeschakeld om de vliegenoverlast in de gemeente te onderzoeken.

Provincie moet nieuw besluit nemen over vliegenoverlast

De provincie moet haar huiswerk opnieuw doen wat betreft de maatregelen tegen vliegenoverlast bij twee bedrijven in Brunssum: tpD Recycling en Vossenberg Beheer.

Buurt is vliegenoverlast beu en hoopt op maatregelen

Omwonenden van recyclebedrijf TpD in Brunssum hopen dat er snel actie wordt ondernomen tegen de vliegenoverlast, die wordt veroorzaakt.

'Stankoverlast'-recyclebedrijf Brunssum stapt naar rechter

Recyclebedrijf TpD uit Brunssum stapt naar de voorzieningenrechter. Het wil daarmee voorkomen dat de provincie eventueel overgaat tot sluiting van het bedrijf.

'Vliegenoverlast'-recyclebedrijf Brunssum mag niet meer lozen

Recyclebedrijf TpD in Brunssum mag niets meer lozen van het Waterschap.

Leers wil overlastgevend recyclingbedrijf aanpakken

Waarnemend burgemeester Gerd Leers van Brunssum wil hard optreden tegen het recyclingbedrijf dat al maandenlang stank- en vliegenoverlast veroorzaakt in Brunssum-Oost.

'Plastic dat voor vliegenoverlast zorgt snel weggehaald'

Het afvalverwerkingsbedrijf in de haven van Stein moet het plastic afval dat voor vliegenoverlast zorgt snel weghalen.

Inwoners van Stein hebben last van vliegenplaag

Inwoners van Stein worden de laatste tijd geteisterd door zwermen vliegen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten