Overslaan en naar de inhoud gaan

Vliegende start VVV in 4e periode door winst op Telstar

Geplaatst opvrijdag 6 maart 2015 - 22:04

De derdeperiodetitel ging vorige week aan de neus van VVV voorbij, maar vrijdagavond herstelden de Venlonaren zich wonderbaarlijk van die harde dreun.

In Velsen-Zuid trok VVV volkomen verdiend aan het langste eind; een vliegende start in de vierde en laatste periode was daarmee een feit: 0-3.

Gevaarlijkere ploeg
VVV was met voorsprong de gevaarlijkere ploeg in de eerste helft. De bedrijvige Melvin Platje had pech dat zijn schot na een fraaie individuele actie via de onderkant van de lat volgens arbiter Van den Heuvel niet helemaal over de lijn stuiterde en terug het veld insprong. Telstar-doelman Wesley Zonneveld grabbelde bij een schotpoging van Aziz Khalouta terwijl Guus Joppen na een Venlose corner het leer via een Velsens been centimeters over de lat zag vliegen.

Mandjes
Vroeg in de tweede helft had Gianluca Nijholt de openingstreffer op zijn voet. Maar Zonneveld gooide zich in de baan van het schot van de middenvelder waardoor de bediener van de beroemde mandjes in het Telstar Stadion weer niet in actie hoefde te komen. Melvin Platje stichtte op driekwart wedstrijd gevaar met een lage schuiver die rakelings langs de voor VVV verkeerde kant van de rechterpaal het veld verliet.

Platje
Vijf minuten later kreeg VVV dan toch eindelijk daar waar het recht op had, een voorsprong. Na een voorzet op rechts van de mee opgerukte Guus Joppen schoof Platje het leer ijskoud binnen, 0-1. Even later bracht diezelfde Platje ploeggenoot Aziz Khalouta met een fraaie steekpass in stelling waarna Khalouta vrij voor Zonneveld weigerde het duel te beslissen.

Maar honderd seconden later volgde de herkansing voor Khalouta, weer op aangeven van Platje, en deze keer was het wel raak: 0-2. In de slotfase gaf invaller Randy Wolters de zege nog meer glans.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Nipte zege VVV tegen Telstar
Doelpunt Platje bezorgt VVV een punt in Doetinchem
Fortuna-VVV1 21-3-15
Ferhat Kaya voorkomt negatief record voor Fortuna
Tergend zwak VVV onderuit tegen Jong PSV
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen