Overslaan en naar de inhoud gaan

Vliegende start VVV in 4e periode door winst op Telstar

Geplaatst opvrijdag 6 maart 2015 - 22:04

De derdeperiodetitel ging vorige week aan de neus van VVV voorbij, maar vrijdagavond herstelden de Venlonaren zich wonderbaarlijk van die harde dreun.

In Velsen-Zuid trok VVV volkomen verdiend aan het langste eind; een vliegende start in de vierde en laatste periode was daarmee een feit: 0-3.

Gevaarlijkere ploeg
VVV was met voorsprong de gevaarlijkere ploeg in de eerste helft. De bedrijvige Melvin Platje had pech dat zijn schot na een fraaie individuele actie via de onderkant van de lat volgens arbiter Van den Heuvel niet helemaal over de lijn stuiterde en terug het veld insprong. Telstar-doelman Wesley Zonneveld grabbelde bij een schotpoging van Aziz Khalouta terwijl Guus Joppen na een Venlose corner het leer via een Velsens been centimeters over de lat zag vliegen.

Mandjes
Vroeg in de tweede helft had Gianluca Nijholt de openingstreffer op zijn voet. Maar Zonneveld gooide zich in de baan van het schot van de middenvelder waardoor de bediener van de beroemde mandjes in het Telstar Stadion weer niet in actie hoefde te komen. Melvin Platje stichtte op driekwart wedstrijd gevaar met een lage schuiver die rakelings langs de voor VVV verkeerde kant van de rechterpaal het veld verliet.

Platje
Vijf minuten later kreeg VVV dan toch eindelijk daar waar het recht op had, een voorsprong. Na een voorzet op rechts van de mee opgerukte Guus Joppen schoof Platje het leer ijskoud binnen, 0-1. Even later bracht diezelfde Platje ploeggenoot Aziz Khalouta met een fraaie steekpass in stelling waarna Khalouta vrij voor Zonneveld weigerde het duel te beslissen.

Maar honderd seconden later volgde de herkansing voor Khalouta, weer op aangeven van Platje, en deze keer was het wel raak: 0-2. In de slotfase gaf invaller Randy Wolters de zege nog meer glans.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Nipte zege VVV tegen Telstar
Doelpunt Platje bezorgt VVV een punt in Doetinchem
Fortuna-VVV1 21-3-15
Ferhat Kaya voorkomt negatief record voor Fortuna
Tergend zwak VVV onderuit tegen Jong PSV
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen