Overslaan en naar de inhoud gaan

Vliegende start tweede seizoenshelft voor VVV: 2-4

Geplaatst opzaterdag 19 januari 2019 - 21:40

VVV-Venlo heeft bij de competitiehervatting direct de volle buit gepakt. Op bezoek bij ADO Den Haag werd met 2-4 gewonnen.

Patrick Joosten had met twee treffers een belangrijk aandeel in de Venlose overwinning.

Vroege achterstand
De Venlonaren begonnen niet goed, want na twee minuten voorkwam de lat dat aanvoerder Post de bal in eigen doel werkte. In de openingsfase waren de Hagenezen sterker en dreigender. Na 12 minuten kon het thuispubliek juichen voor een doelpunt van Sheraldo Becker, die Lars Unnerstall met zijn schot in de lange hoek verschalkte.

Joosten
VVV kwam daarna beter in het spel en kreeg ook wat kansjes via Tino Susic, Johnatan Opoku en Peniel Mlapa, maar de gelijkmaker bleef uit tot drie minuten voor rust. Joosten kreeg de bal van Opoku en schoot de bal, via een ADO-verdediger, achter doelman Robert Zwinkels.

Vlammend schot
Vijf minuten na de pauze nam VVV via een treffer van opnieuw Joosten, ditmaal met een vlammend schot, zelfs het heft in handen. Acht minuten later was de stand weer gelijk door een doelpunt van Erik Falkenburg. Even later voorkwam de paal dat Immers met een kopbal VVV op achterstand bracht.

VAR
De Hagenezen bleven jagen, dwongen Unnerstall tot het uiterste, maar deden tevens zichzelf de das om. Keeper Robert Zwinkels ging op het been van Peniel Mlapa staan en kreeg daar na inmenging van de VAR een rode kaart voor. De uit Togo afkomstige Duitser schoot vervolgens de bal vanaf de stip hoog in de Haagse kist: 2-3.

Achtste
VVV hield in de resterende tijd stand tegen de druk van de Hagenezen, die er ook in zeven minuten blessuretijd niet in slaagden de Venlonaren nog een gelijkspel af te dwingen. Jay-Roy Grot maakte in de slotminuten aan alle onzekerheid een einde door 2-4 te scoren. VVV is nu de nummer zeven op de ranglijst.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen