Overslaan en naar de inhoud gaan

Vliegende start tweede seizoenshelft voor VVV: 2-4

Geplaatst opzaterdag 19 januari 2019 - 21:40

VVV-Venlo heeft bij de competitiehervatting direct de volle buit gepakt. Op bezoek bij ADO Den Haag werd met 2-4 gewonnen.

Patrick Joosten had met twee treffers een belangrijk aandeel in de Venlose overwinning.

Vroege achterstand
De Venlonaren begonnen niet goed, want na twee minuten voorkwam de lat dat aanvoerder Post de bal in eigen doel werkte. In de openingsfase waren de Hagenezen sterker en dreigender. Na 12 minuten kon het thuispubliek juichen voor een doelpunt van Sheraldo Becker, die Lars Unnerstall met zijn schot in de lange hoek verschalkte.

Joosten
VVV kwam daarna beter in het spel en kreeg ook wat kansjes via Tino Susic, Johnatan Opoku en Peniel Mlapa, maar de gelijkmaker bleef uit tot drie minuten voor rust. Joosten kreeg de bal van Opoku en schoot de bal, via een ADO-verdediger, achter doelman Robert Zwinkels.

Vlammend schot
Vijf minuten na de pauze nam VVV via een treffer van opnieuw Joosten, ditmaal met een vlammend schot, zelfs het heft in handen. Acht minuten later was de stand weer gelijk door een doelpunt van Erik Falkenburg. Even later voorkwam de paal dat Immers met een kopbal VVV op achterstand bracht.

VAR
De Hagenezen bleven jagen, dwongen Unnerstall tot het uiterste, maar deden tevens zichzelf de das om. Keeper Robert Zwinkels ging op het been van Peniel Mlapa staan en kreeg daar na inmenging van de VAR een rode kaart voor. De uit Togo afkomstige Duitser schoot vervolgens de bal vanaf de stip hoog in de Haagse kist: 2-3.

Achtste
VVV hield in de resterende tijd stand tegen de druk van de Hagenezen, die er ook in zeven minuten blessuretijd niet in slaagden de Venlonaren nog een gelijkspel af te dwingen. Jay-Roy Grot maakte in de slotminuten aan alle onzekerheid een einde door 2-4 te scoren. VVV is nu de nummer zeven op de ranglijst.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen