Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Vliegende start tweede seizoenshelft voor VVV: 2-4

Geplaatst opzaterdag 19 januari 2019 - 21:40

VVV-Venlo heeft bij de competitiehervatting direct de volle buit gepakt. Op bezoek bij ADO Den Haag werd met 2-4 gewonnen.

Patrick Joosten had met twee treffers een belangrijk aandeel in de Venlose overwinning.

Vroege achterstand
De Venlonaren begonnen niet goed, want na twee minuten voorkwam de lat dat aanvoerder Post de bal in eigen doel werkte. In de openingsfase waren de Hagenezen sterker en dreigender. Na 12 minuten kon het thuispubliek juichen voor een doelpunt van Sheraldo Becker, die Lars Unnerstall met zijn schot in de lange hoek verschalkte.

Joosten
VVV kwam daarna beter in het spel en kreeg ook wat kansjes via Tino Susic, Johnatan Opoku en Peniel Mlapa, maar de gelijkmaker bleef uit tot drie minuten voor rust. Joosten kreeg de bal van Opoku en schoot de bal, via een ADO-verdediger, achter doelman Robert Zwinkels.

Vlammend schot
Vijf minuten na de pauze nam VVV via een treffer van opnieuw Joosten, ditmaal met een vlammend schot, zelfs het heft in handen. Acht minuten later was de stand weer gelijk door een doelpunt van Erik Falkenburg. Even later voorkwam de paal dat Immers met een kopbal VVV op achterstand bracht.

VAR
De Hagenezen bleven jagen, dwongen Unnerstall tot het uiterste, maar deden tevens zichzelf de das om. Keeper Robert Zwinkels ging op het been van Peniel Mlapa staan en kreeg daar na inmenging van de VAR een rode kaart voor. De uit Togo afkomstige Duitser schoot vervolgens de bal vanaf de stip hoog in de Haagse kist: 2-3.

Achtste
VVV hield in de resterende tijd stand tegen de druk van de Hagenezen, die er ook in zeven minuten blessuretijd niet in slaagden de Venlonaren nog een gelijkspel af te dwingen. Jay-Roy Grot maakte in de slotminuten aan alle onzekerheid een einde door 2-4 te scoren. VVV is nu de nummer zeven op de ranglijst.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto

Meest gelezen