Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Vliegende start tweede seizoenshelft voor VVV: 2-4

Geplaatst opzaterdag 19 januari 2019 - 21:40

VVV-Venlo heeft bij de competitiehervatting direct de volle buit gepakt. Op bezoek bij ADO Den Haag werd met 2-4 gewonnen.

Patrick Joosten had met twee treffers een belangrijk aandeel in de Venlose overwinning.

Vroege achterstand
De Venlonaren begonnen niet goed, want na twee minuten voorkwam de lat dat aanvoerder Post de bal in eigen doel werkte. In de openingsfase waren de Hagenezen sterker en dreigender. Na 12 minuten kon het thuispubliek juichen voor een doelpunt van Sheraldo Becker, die Lars Unnerstall met zijn schot in de lange hoek verschalkte.

Joosten
VVV kwam daarna beter in het spel en kreeg ook wat kansjes via Tino Susic, Johnatan Opoku en Peniel Mlapa, maar de gelijkmaker bleef uit tot drie minuten voor rust. Joosten kreeg de bal van Opoku en schoot de bal, via een ADO-verdediger, achter doelman Robert Zwinkels.

Vlammend schot
Vijf minuten na de pauze nam VVV via een treffer van opnieuw Joosten, ditmaal met een vlammend schot, zelfs het heft in handen. Acht minuten later was de stand weer gelijk door een doelpunt van Erik Falkenburg. Even later voorkwam de paal dat Immers met een kopbal VVV op achterstand bracht.

VAR
De Hagenezen bleven jagen, dwongen Unnerstall tot het uiterste, maar deden tevens zichzelf de das om. Keeper Robert Zwinkels ging op het been van Peniel Mlapa staan en kreeg daar na inmenging van de VAR een rode kaart voor. De uit Togo afkomstige Duitser schoot vervolgens de bal vanaf de stip hoog in de Haagse kist: 2-3.

Achtste
VVV hield in de resterende tijd stand tegen de druk van de Hagenezen, die er ook in zeven minuten blessuretijd niet in slaagden de Venlonaren nog een gelijkspel af te dwingen. Jay-Roy Grot maakte in de slotminuten aan alle onzekerheid een einde door 2-4 te scoren. VVV is nu de nummer zeven op de ranglijst.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111!

We tellen met je af tot aan de Vastelaovend.

De Top 1111 komt er weer aan: van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 2 maart is het iedere dag feest op je radio met Tim, Ruud Sjoerd, Rian, Tom en Henk.

De Top 1111 van 10:00 - 23:00
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures

Meest gelezen