Overslaan en naar de inhoud gaan

Vliegende start MVV in 2015

Geplaatst opvrijdag 16 januari 2015 - 22:06

Na een povere eerste seizoenshelft is MVV het nieuwe jaar met een opsteker begonnen. De Maastrichtenaren versloegen Almere City, winnaar van de tweede periodetitel, in eigen huis met 1-0.

MVV had al na tien minuten op voorsprong moeten komen, maar Sven Braken knalde de bal oog in oog met Almere-keeper Marco van Duin de tribune in.

Op en neer
De wedstrijd golfde vervolgens in een niet al te hoog tempo op en neer, waarbij de Maastrichtenaren het verzorgde spel van Almere vooral probeerde te ondermijnen met veel strijd. Eén keer kroop MVV door het oog van de naald, toen Boldewijn een slaapmomentje van Ospitalieri weigerde af te straffen.

MVV - Almere City 16 jan 2015
Foto: Bas Quaedvlieg (MGL)

Openbreken
Na rust hoopte de thuisploeg de wedstrijd open te breken. Davy Brouwers raakte de lat, maar er was al gevlagd voor buitenspel. Toch veerde iedereen na ruim een uur spelen op. Braken maakte zijn vroege misser goed en verzilverde een lange pass met een knappe kopbal: 1-0.

De Geusselt sidderde nog enkele malen, zeker toen Moustafa in blessuretijd een rode kaart kreeg, maar MVV hield stand.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Overleg over nieuwe aftraptijden Jupiler League
Omstreden penalty velt matig MVV
MVV wil tijdstip thuiswedstrijden niet veranderen
MVV krijgt rust op weg naar Volendam
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen