Overslaan en naar de inhoud gaan

Vliegen naar de winterzon: nieuwe bestemmingen Weeze

Geplaatst opmaandag 25 oktober 2021 - 14:50

Vliegveld Weeze heeft haar vluchtschema naar de winterzon flink uitgebreid. Vanaf komende week kunnen vakantiegangers uit 25 bestemmingen kiezen.

Het vliegveld net over de grens bij Well verwacht een succesvol winterseizoen te draaien. Het aantal aangeboden vluchtstoelen ligt zelfs 20 procent hoger dan in het winterseizoen 2019, voor corona het vliegverkeer stillegde.

RyanAir en Corendon
De Ierse luchtvaartmaatschappij RyanAir heeft haar bestemmingen vanaf Weeze uitgebreid met Lanzarote, Tenerife, Milaan-Bergamo en Zagreb. De Turkse luchtvaarmaatschappij Corendon Airlines zal in de winter naar Gran Canaria vliegen en de verbinding met Hurghada voortzetten.

"We zien duidelijk dat er een grote wens is om na corona te reizen. Er is een inhaalvraag bij veel reizigers", zegt algemeen directeur Sebastian Papst.

Binnenlandse vlucht
In februari is het ook weer mogelijk om vanaf Weeze voor een binnenlandse vlucht naar M√ľnchen en Berlijn te kiezen. GreenAirlines zal de lijndiensten met een turbopropvliegtuig verzorgen.

In mei wordt Sylt toegevoegd als verdere bestemming.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen