camjo03_0003.jpg JAn

Video: Jan heeft complete vliegtuigcockpit nagebouwd in huis

Hij heeft er acht jaar over gedaan, maar dan heeft Jan Jongen uit Heerlen wel een heuse cockpit van een Boeing 737 in zijn kamer staan.

Coronavirus vakantie
Reisbureaus verwachten geen run op zomervakanties

Limburgse reisbureaus verwachten geen run op vakantiereizen nu het kabinet 'code geel' geeft en de meeste Europese landen vanaf 15 juni weer toegankelijk zijn. Er heerst in de reiswereld wel blijdschap dat er nu duidelijkheid is.

Leers wil overlastgevend recyclingbedrijf aanpakken

Waarnemend burgemeester Gerd Leers van Brunssum wil hard optreden tegen het recyclingbedrijf dat al maandenlang stank- en vliegenoverlast veroorzaakt in Brunssum-Oost.

Vliegen weren door verbod opslaan plastic in open lucht

De provincie wil het opslaan van plastic afval in de open lucht verbieden voor twee bedrijven in Stein en in Brunssum.

Plan voor lijnvluchten vanaf MAA naar München en Londen

Er komen mogelijk nog dit jaar lijnvluchten van Maastricht Aachen Airport naar München en Londen.

Cabinepersoneel Ryanair op Eindhoven Airport staakt opnieuw

Het is opletten geblazen voor mensen die dinsdag vanaf Eindhoven met Ryanair vliegen. Het Nederlandse cabinepersoneel legt voor 24 uur het werk neer.

Duitse piloten Ryanair staken: 250 vluchten geschrapt

Ook Duitse piloten van Ryanair gaan aanstaande vrijdag hun werk neerleggen. Daardoor zullen de vliegtuigen van de Ierse vliegmaatschappij vanaf vliegveld Weeze, net over de grens bij Well, aan de grond blijven.

Honderden handtekeningen tegen vliegenoverlast Brunssum

Met een petitie vragen inwoners van de Brunssumse wijk Schuttersveld de gemeente om eindelijk iets te doen aan de vliegenoverlast in de buurt.

Rechtbank: vliegenbedrijf Elsloo moet puin ruimen

Afvalverwerker en bouwbedrijf Dirix in Elsloo krijgt twee weken de tijd om honderden tonnen afvalplastic op het terrein op te ruimen.

Flinke groei vrachtvervoer Maastricht Aachen Airport

Het vrachtvervoer op Maastricht Aachen Airport heeft vorig jaar een sterke groei laten zien. Het gaat om een stijging van 43 procent ten opzichte van het jaar daarvoor. Er werd in 2017 87.0000 ton vervoerd.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten