Overslaan en naar de inhoud gaan

Vlieg mee: dit doet Limburg op Tweede Kerstdag

Geplaatst opwoensdag 26 december 2018 - 19:48

Shoppen? Aan tafel bij de schoonfamilie? Aan de wandel? Of aan het werk? Ook op Tweede Kerstdag is het een drukte van belang in Limburg.

Een blik van bovenaf leert dat iedereen zo zijn of haar eigen plannen heeft.

Wandelschoenen
Zo worden met name in het Zuid-Limburgse heuvellandschap de wandelschoenen aangetrokken. Kijk mee hoe in onder meer Vijlen en Mechelen de mensen de bossen en weilanden in trekken.

Woonboulevards
Niet iedereen kiest voor de natuur. Tweede Kerstdag is traditioneel ook een dag waarop woonboulevards een stortvloed aan koopjesjagers verwelkomen. Woensdag was het in bijvoorbeeld Roermond en Heerlen weer zover.

File
De drukte bleef ook op de wegen niet onopgemerkt. Zo zorgden Duitse dagjesmensen voor file richting de Designer Outlet in Roermond.

Lees ook: Duitse koopjesjagers veroorzaken 'stau' richting Roermond

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen