Overslaan en naar de inhoud gaan

Vlammenzee in Margraten is schuur te machtig

Geplaatst opvrijdag 24 mei 2019 - 6:15

Een schuur in Margraten heeft in de nacht van donderdag op vrijdag vlam gevat. Dat bleek te veel voor het pandje; dat is ingestort.

Iets na 03:45 uur kreeg de brandweer melding van de brand op Honthem.

Flinke hoeveelheid hout
Volgens de brandweer was er een flinke hoeveelheid hout opgeslagen in de schuur. Doordat het vuur nog niet helemaal geblust is, kan zich nog enige rook- en stankoverlast voordoen. De brandweer adviseert omwonenden om uit de buurt van de rook te blijven.

De brandweer heeft het vuur inmiddels onder controle en is gestart met nablussen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen