Overslaan en naar de inhoud gaan

Vlammen verwoesten truck: vermoedelijk brandstichting

Geplaatst opvrijdag 17 september 2021 - 6:46

Een vrachtwagen is in de nacht van donderdag op vrijdag volledig uitgebrand op een onverharde parkeerplaats in het buitengebied van Roermond.

De hulpdiensten rukten rond 00:15 uur uit voor de voertuigbrand.

Verwoest
De vrachtwagen stond al in lichterlaaie toen de brandweer arriveerde. Het voertuig werd volledig verwoest door de vlammen. De politie kwam ter plaatse om de toedracht van de brand te onderzoeken. Er wordt gedacht aan brandstichting.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen