Overslaan en naar de inhoud gaan

Vlammen teisteren rieten dak van woning in Well

Geplaatst opdinsdag 8 mei 2018 - 13:26

Op de zolder van een woning in Well is brand uitgebroken. Daarop is ook het rieten dak van het huis licht gaan branden.

De brandweer was rond 13:00 uur bij het huis in De Paad.

Vakantie
Een fotograaf ter plaatse meldt dat de bewoners van het huis niet aanwezig waren, omdat zij maandag op vakantie zouden zijn gegaan. De brandweer bevestigt in ieder geval dat er ten tijde van de brand, die werd gesignaleerd door een familielid van de bewoners, niemand in de woning aanwezig was. Er raakte dan ook niemand gewond.

Rook- en waterschade
De brandweer, die extra personeel en blusvoertuigen opriep, heeft het rieten dak gedeeltelijk moeten openen om de locatie van de vuurhaard te bepalen. Buiten brandschade heeft de woning ook rook- en waterschade opgelopen. Er zijn geen gevaarlijke stoffen vrijgekomen.

Verwarmingsketel
De brandweer denkt dat de brand is ontstaan in de verwarmingsketel van het pand. Verder onderzoek moet uitwijzen of dat de daadwerkelijke oorzaak is geweest.

Rond 14:15 uur had de brandweer de brand onder controle. Om 15:20 uur werd het sein brand meester gegeven.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen