Overslaan en naar de inhoud gaan

Vlammen en rookpluimen boven Chemelot

Geplaatst opzondag 3 januari 2016 - 19:48

Boven Chemelot zijn zondagavond op meerdere plekken vlammen te zien, ook kunnen er korte tijd gele en bruine rookpluimen boven het terrein opduiken.

Reden voor de vlammen is het opstarten van een ammoniakfabriek.

Overlast
Daarbij wordt enige tijd gefakkeld. Ook kan het opstarten zorgen voor meerdere uren van licht- en geluidoverlast, laat Chemelot weten.

Rookpluimen
De mogelijke rookpluimen komen door een storing in de salpeterzuurfabriek. De fabriek is daardoor uit bedrijf genomen waardoor er dampen vrijkomen. Die kunnen zorgen voor gele en bruine rookpluimen, aldus Chemelot.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Problemen ammoniakfabriek: weken fakkelen bij Chemelot
Brand ammoniakfabriek Chemelot-terrein onder controle
Vlam boven Chemelot na storing ammoniakfabriek
Fabriek op Chemelot-terrein gaat fakkelen voor onderhoud
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen