Overslaan en naar de inhoud gaan

V&L verliest nipt, grote zege Handbal Venlo

Geplaatst opzaterdag 19 september 2020 - 22:23

V&L uit Geleen heeft een nipte nederlaag geleden in de Eredivisie. In eigen huis was ZVZ nipt te sterk: 24-25.

Handbal Venlo kende een eenvoudige avond in Deurningen. BFC verloor ook in de tweede wedstrijd bij de terugkeer in de Eredivisie.

V&L
V&L begon de competitie vorige week met een zege op provinciegenoot Handbal Venlo. In Geleen trof het zaterdagavond ZVZ als tegenstander. Bij rust stond de ploeg uit Geleen met 10-12 achter. Na rust bleef het tot 21-21 spannend, daarna wist ZVZ echter een gaatje te slaan en dat bleek de beslissing. Uiteindelijk stond er 24-25 als eindstand op het scorebord.

Door de zege van ZVZ staan zij nu bovenaan na twee wedstrijden, samen met Amsterdam.

Handbal Venlo
DSVD was zaterdagavond de tegenstander van Handbal Venlo. Na de nederlaag tegen V&L herstelde Handbal Venlo zich prima. Bij rust stond de formatie uit Venlo al met 7-19 voor. Na rust werd die voorsprong nog uitgebreid en eindigde de wedstrijd in 18-42.

BFC
BFC, dat dit seizoen terugkeert in de Eredivisie, verloor ook de tweede wedstrijd van het seizoen. Na de 21-29 nederlaag in eigen huis tegen Volendam, ging het zaterdagavond met 30-25 onderuit bij Kwiek.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen