mondkapje in winkel, shoppen, winkelen mondmasker (stock) _HD

Partijen Maastricht boos over winkelbesluit Tweede Kerstdag

De Maastrichtse raadsfracties van Partij Veilig Maastricht, PvdA en SAB vinden het geen goed idee dat de winkels in de stad op Tweede Kerstdag open mogen.

mondkapje in winkel, shoppen, winkelen mondmasker (stock) _HD
Maastricht komt winkeliers tegemoet: Tweede Kerstdag open

De gemeente Maastricht staat 'bij hoge uitzondering' toe dat de winkels op Tweede Kerstdag enkele uren open mogen zijn.

Binnenstad Maastricht (23 sep 2020)
Wegblijvende Belgen strop voor Maastricht

De Maastrichtse binnenstad heeft in vergelijking met andere steden tijdens de coronacrisis vooral last gehad van de blokkade van de grens met België. Kooplustige Belgen bleven daardoor massaal weg.

stock centrum Maastricht corona coronavirus publiek winkels
Coronamaatregelen: Looplijnen in centrum Maastricht

Looplijnen en looprichtingen in het centrum van Maastricht moeten ervoor zorgen dat het winkelend publiek anderhalve meter afstand houdt.

Mondkapjes zorg (09 apr 2020)
Chinese horecaondernemer regelt 7.000 mondkapjes voor zorg

De Limburgse horecaondernemer Danny Deng bood donderdagmiddag 2.000 mondkapjes aan bij zorgcentrum de Koepelhof in Maastricht.

Begroting
Burgers bepalen besteding begrotingsgeld Maastricht

In 2020 begint de gemeente Maastricht met een burgerbegroting. Burgers mogen dan zelfstandig bepalen hoe een deel van het gemeentegeld wordt besteed.

CDA stelt eisen voor samenwerking met PVV in Maastricht

Als de PVV vasthoudt aan sluiting van moskeeën is samenwerking met het CDA in Maastricht uitgesloten.

Het geheim van stemmenkanon Vivianne Heijnen

Vivianne Heijnen van het CDA haalde in totaal 15.821 stemmen op. Dat waren er veel, maar niet genoeg om de nummer 26 op de lijst van het CDA in het pluche van de Tweede Kamer te laten belanden.

Lobby voor komst grote EU-instelling naar Zuid-Limburg

Het CDA in Maastricht, de grootste partij in de stad, is een 'massieve' lobby gestart om een grote Europese instelling naar Zuid-Limburg te halen.

Drie Limburgers bij eerste twintig op CDA-lijst

Er staan definitief drie Limburgers bij de eerste twintig op de CDA-lijst voor de Tweede Kamerverkiezingen in maart.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten