Overslaan en naar de inhoud gaan

Vitesse wil Brenet huren van Hoffenheim

Geplaatst opwoensdag 29 januari 2020 - 11:21

Joshua Brenet keert na anderhalf jaar in de Bundesliga mogelijk weer terug in de Eredivisie.

Vitesse onderhandelt met TSG 1899 Hoffenheim over een huurtransfer van de verdediger naar Arnhem, weet De Gelderlander.

Tweede plan
De in Kerkrade geboren Brenet speelde jarenlang voor PSV, maar stapte in de zomer van 2018 over naar de Duitse club. In zijn eerste seizoen bij Hoffenheim speelde Brenet zelfs mee in Champions League-wedstrijden, maar dit seizoen is de linksback onder coach Alfred Schreuder op het tweede plan beland.

Half seizoen
Hoffenheim nam Brenet in januari zelfs niet mee op trainingskamp naar Spanje. Vitesse wil hem nu een half seizoen inlijven. Brenet moet de Arnhemmers, waar mede-Limburger Bryan Linssen captain is, een impuls geven in de strijd om een ticket voor de Europa League.

Brenet speelde in de jeugdopleiding van Roda JC Kerkrade. Tussen 2013 en 2018 speelde hij meer dan honderd Eredivisie-wedstrijden voor PSV.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen