Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Vitesse stalt Houwen tijdelijk in Keuken Kampioen Divisie

Geplaatst opdinsdag 28 augustus 2018 - 16:29

Doelman Jeroen Houwen uit Oirlo zal de rest van het seizoen voor SC Telstar uitkomen.

Vitesse verhuurt de keeper tot het eind van dit seizoen aan de club die in de Keuken Kampioen Divisie speelt.

Acht competitiewedstrijden
Houwen (22) kwam via VVV-Venlo in de jeugdopleiding van de Arnhemmers terecht en zag zijn ontwikkeling in het afgelopen seizoen beloond worden. Hij wist eerste keus Remko Pasveer onder de lat uit te spelen en mocht in acht competitiewedstrijden en vier play-offduels in actie komen.

Nieuwe keeper
Dit seizoen was er minder perspectief op speeltijd voor Houwen, doordat Vitesse met de Portugees Eduardo een nieuwe eerste keeper aantrok. Bij Telstar was men op zoek naar een nieuwe doelman, omdat Joey Roggeveen naar AZ verkaste.

Kwaliteitsimpuls
"Door het plotselinge vertrek van Joey hebben wij snel moeten schakelen. Met Jeroen diende er een mooie kans aan om de selectie een kwaliteitsimpuls te geven. Jeroen neemt naast zijn kwaliteiten ook ervaring mee en is daarmee een welkome versterking", zegt Telstars technisch directeur Piet Buter op de clubwebsite.

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen