Overslaan en naar de inhoud gaan

Vitesse-PSV snel afgelopen voor Linssen én Hendrix

Geplaatst opzondag 23 februari 2020 - 15:25

Voor zowel Bryan Linssen als Jorrit Hendrix duurde het duel tussen Vitesse en PSV zondagmiddag slechts een dik halfuur.

De beide Limburgse voetballers moesten allebei geblesseerd het veld verlaten.

Tegen de vlakte
De uit Neeritter afkomstige Linssen ging al vroeg in het duel tegen de vlakte na een clash met PSV-middenvelder Pablo Rosario. Na een blessurebehandeling keerde de Vitesse-captain nog wel terug binnen de lijnen.

Wissels
Na ruim een halfuur voetbal moest de gedeeld topscorer van de Eredivisie na 33 minuten alsnog de strijd staken. Op dat moment had ook de in Panningen geboren Hendrix het gras van de Gelredome opgezocht. Snel was duidelijk dat ook hij gewisseld moest worden.

Subtop
Het duel tussen PSV en Vitesse is een belangrijke confrontatie in de subtop van de Eredivisie. PSV staat met 42 punten vierde, Vitesse volgt met vier punten minder op plaats zeven. Met Joshua Brenet uit Kerkrade, die een verleden heeft bij PSV maar nu op huurbasis voor Vitesse uitkomt, staat er nog een Limburgse speler op het veld.

Het duel eindigde in een score van 1-2.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen