Overslaan en naar de inhoud gaan

Vitesse-PSV snel afgelopen voor Linssen én Hendrix

Geplaatst opzondag 23 februari 2020 - 15:25

Voor zowel Bryan Linssen als Jorrit Hendrix duurde het duel tussen Vitesse en PSV zondagmiddag slechts een dik halfuur.

De beide Limburgse voetballers moesten allebei geblesseerd het veld verlaten.

Tegen de vlakte
De uit Neeritter afkomstige Linssen ging al vroeg in het duel tegen de vlakte na een clash met PSV-middenvelder Pablo Rosario. Na een blessurebehandeling keerde de Vitesse-captain nog wel terug binnen de lijnen.

Wissels
Na ruim een halfuur voetbal moest de gedeeld topscorer van de Eredivisie na 33 minuten alsnog de strijd staken. Op dat moment had ook de in Panningen geboren Hendrix het gras van de Gelredome opgezocht. Snel was duidelijk dat ook hij gewisseld moest worden.

Subtop
Het duel tussen PSV en Vitesse is een belangrijke confrontatie in de subtop van de Eredivisie. PSV staat met 42 punten vierde, Vitesse volgt met vier punten minder op plaats zeven. Met Joshua Brenet uit Kerkrade, die een verleden heeft bij PSV maar nu op huurbasis voor Vitesse uitkomt, staat er nog een Limburgse speler op het veld.

Het duel eindigde in een score van 1-2.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen