Overslaan en naar de inhoud gaan

Vitesse-PSV snel afgelopen voor Linssen én Hendrix

Geplaatst opzondag 23 februari 2020 - 15:25

Voor zowel Bryan Linssen als Jorrit Hendrix duurde het duel tussen Vitesse en PSV zondagmiddag slechts een dik halfuur.

De beide Limburgse voetballers moesten allebei geblesseerd het veld verlaten.

Tegen de vlakte
De uit Neeritter afkomstige Linssen ging al vroeg in het duel tegen de vlakte na een clash met PSV-middenvelder Pablo Rosario. Na een blessurebehandeling keerde de Vitesse-captain nog wel terug binnen de lijnen.

Wissels
Na ruim een halfuur voetbal moest de gedeeld topscorer van de Eredivisie na 33 minuten alsnog de strijd staken. Op dat moment had ook de in Panningen geboren Hendrix het gras van de Gelredome opgezocht. Snel was duidelijk dat ook hij gewisseld moest worden.

Subtop
Het duel tussen PSV en Vitesse is een belangrijke confrontatie in de subtop van de Eredivisie. PSV staat met 42 punten vierde, Vitesse volgt met vier punten minder op plaats zeven. Met Joshua Brenet uit Kerkrade, die een verleden heeft bij PSV maar nu op huurbasis voor Vitesse uitkomt, staat er nog een Limburgse speler op het veld.

Het duel eindigde in een score van 1-2.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV