Overslaan en naar de inhoud gaan

'Vitesse kiest niet voor VVV-coach Steijn'

Geplaatst opdinsdag 27 februari 2018 - 10:01

VVV-Venlo-coach Maurice Steijn is niet in beeld om bij Vitesse de opvolger te worden van Henk Fraser, die aan het eind van het seizoen zijn biezen pakt.

Volgens De Gelderlander past Steijn niet in de profielschets die de Arnhemse club heeft opgesteld.

Plaatje
Vitesse zoekt een coach die 'aanvallend denkt, bravoure heeft én presteert' en Steijn past niet in dat plaatje, weet de krant. De subtopper richt haar pijlen op drie namen: de Rus Leonid Slutsky, Reading-coach Jaap Stam en de huidige trainer van sc Heerenveen, Jurgen Streppel.

Lees ook: Maurice Steijn: 'Ben benaderd door club'

Resultaten
Aan de resultaten van Steijn en zijn team dit seizoen zal het niet liggen. De geboren Hagenaar presteert met promovendus VVV boven alle verwachtingen. De Venlonaren hebben in 25 speelrondes al 32 punten vergaard, staan daarmee op een uitstekende elfde plek en lijkt nu al verzekerd van handhaving in de Eredivisie.

Willem II
​Steijn heeft bij VVV een contract tot de zomer van 2019, maar het is sterk de vraag of hij na de zomer nog steeds bij de Venlose club werkt. Onder meer Heracles Almelo en Willem II zouden naar zijn diensten hengelen.

Lees ook: 'Maurice Steijn in beeld als trainer bij Willem II'

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen