Overslaan en naar de inhoud gaan

'Vitesse kiest niet voor VVV-coach Steijn'

Geplaatst opdinsdag 27 februari 2018 - 10:01

VVV-Venlo-coach Maurice Steijn is niet in beeld om bij Vitesse de opvolger te worden van Henk Fraser, die aan het eind van het seizoen zijn biezen pakt.

Volgens De Gelderlander past Steijn niet in de profielschets die de Arnhemse club heeft opgesteld.

Plaatje
Vitesse zoekt een coach die 'aanvallend denkt, bravoure heeft én presteert' en Steijn past niet in dat plaatje, weet de krant. De subtopper richt haar pijlen op drie namen: de Rus Leonid Slutsky, Reading-coach Jaap Stam en de huidige trainer van sc Heerenveen, Jurgen Streppel.

Lees ook: Maurice Steijn: 'Ben benaderd door club'

Resultaten
Aan de resultaten van Steijn en zijn team dit seizoen zal het niet liggen. De geboren Hagenaar presteert met promovendus VVV boven alle verwachtingen. De Venlonaren hebben in 25 speelrondes al 32 punten vergaard, staan daarmee op een uitstekende elfde plek en lijkt nu al verzekerd van handhaving in de Eredivisie.

Willem II
​Steijn heeft bij VVV een contract tot de zomer van 2019, maar het is sterk de vraag of hij na de zomer nog steeds bij de Venlose club werkt. Onder meer Heracles Almelo en Willem II zouden naar zijn diensten hengelen.

Lees ook: 'Maurice Steijn in beeld als trainer bij Willem II'

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten