vissterfte brandweer vissen venlo kaldenkerkergrensweg (26 okt 2020)

Vissterfte en inbraak bij Tegelse visvereniging

In visvijver de Wambach in Tegelen zijn duizenden vissen gestorven door een gebrek aan zuurstof.

ENCI Maastricht
Visvijver en wandelpaden bij ENCI-groeve

Bij de ENCI-groeve in Maastricht komen wandelpaden en een visvijver.

Lichaam dode vijver Hammerweg Doorderweg Echt (22 nov 2019)
Doodsoorzaak vijverdode Echt niet duidelijk na sectie

De politie tast nog altijd in het duister over de doodsoorzaak van de man die afgelopen vrijdag in de visvijver tussen Echt en Dieteren werd gevonden. Een sectie heeft nog geen antwoord kunnen geven.

Lichaam dode vijver Hammerweg Doorderweg Echt (22 nov 2019)
Identiteit dode in vijver Echt bekend

De identiteit van de overleden persoon die vrijdag in een visvijver aan de Doorderweg in Echt werd gevonden, is bekend. Het gaat om een 57-jarige man van wie de woonplaats niet bekend is gemaakt.

Overvaller met mes maakt vrouw handtas afhandig

Bij de visvijver bij Merselo heeft een gewapende man vrijdagmiddag een vrouw overvallen.

Opnieuw zoekactie visvijver in onderzoek Andy de Heus

De politie is dinsdagochtend opnieuw een zoekactie in het onderzoek Andy de Heus gestart in de visvijver aan de Brandt in Stevensweert.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten