Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Violist Guido Dieteren opent Eschweiler Music Festival

Geplaatst opmaandag 23 april 2018 - 22:53

De Limburgse violist en orkestleider Guido Dieteren opent op 2 augustus het Eschweiler Music Festival.

Naast de Landgraafse violist en zijn orkest zijn onder meer Anastacia en rockband Status Quo de headliners voor de komende editie van het Duitse muziekfestival op zo'n twintig kilometer van de grens bij Heerlen.

Lees ook: Guido Dieteren drie jaar lang op Kerkraadse markt

Opmaat
Voor Dieteren en zijn orkest vormt het optreden de opmaat tot een tournee langs grote Duitse podia. De organisatie hoopt ook op een succes. Als het aan hen ligt, komt het orkest komende jaren nog vaker op het affiche te staan.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Advertentie
Deel dit bericht via

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 
Overzicht
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Festivals in Limburg
Uitgelicht
Het laatste festivalnieuws in Limburg

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering, kaartverkoop en andere informatie die je niet mag missen vind je hier.

Festivals in Limburg
Uitgelicht
Wij willen met jullie naar Pinkpop!

We zijn op zoek naar een familie die-hard Pinkpoppers. Welke familie gaat met 3 generaties naar Pinkpop? Opa en/of oma, vader en/of moeder, zoon en/of dochter die niet kunnen wachten om mee te brullen met de Foo Fighters, Pearl Jam en Bruno Mars.

Sjoerd en Stefan willen meekijken hoe de familie geniet van al het moois dat Pinkpop te bieden heeft. Vrijdag en zaterdag volgen ze jullie om te zien hoe er gechilled, gefeest en gelachen wordt. Een mooiere aftermovie kan niet!

Geef je op
Advertentie
Wij feliciteren alle ouders met een nieuw wonder

Is er bij jou in de familie of vriendenkring in 2017 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

babyfoto-rubriek

Meest gelezen