Matheu van der Poel Amstel Gold Race (21 apr 2019)

Nieuwe kalender: Amstel Gold Race op zaterdag 10 oktober

De internationale wielerbond UCI heeft in een nieuwe wielerkalender de Amstel Gold Race op een zaterdag gepland: op 10 oktober. Een dag later wordt in Zuid-Limburg door 15.000 recreanten de Toerversie verreden.

Mathieu van der Poel
Amstel Gold Race deelt zes wildcards uit

De organisatie van de Amstel Gold Race heeft zes wildcards uitgedeeld. Naast de negentien automatisch startgerechtigde WorldTour-ploegen zijn er zes pro-continentale teams uitgenodigd.

Koffie en wafels voor brandweer Valkenburg
Koffie en wafels voor brandweer bij zoektocht naar gaslek

De brandweer in Valkenburg is op Eerste Kerstdag vier uur lang op zoek geweest naar een gaslek in een woning aan de Vinkenweg in Vilt.

Straat in Vilt vernoemd naar Mathieu van der Poel

De organisatie van de 'Eroica' heeft ervoor gezorgd dat het klimmetje van Terblijt naar Vilt komend vrijdag naar Mathieu van der Poel vernoemd.

Politie haalt beschonken bestuurder van de weg

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag in Vilt een beschonken bestuurder van de weg gehaald.

Auto knalt tegen boom, twee inzittenden gewond

In Vilt is een auto door vermoedelijk een uitwijkmanoeuvre tegen een boom beland.

Ophef over 'wolf' in Vilt

Een vrouw uit Valkenburg dacht zaterdagochtend een wolf te hebben gezien in Vilt.

Duizenden huishoudens zonder stroom

Duizenden huishoudens in de gemeente Valkenburg hebben dinsdagavond zonder stroom gezeten.

ANP Cunego
Organisatie Gold Race gunt oud-winnaar laatste kunstje

De organisatie van de Amstel Gold Race heeft de laatste twee wildcards voor de wielerklassieker verdeeld. De ploegen Nippo Vini Fantini en Vital Concept Cycling Club zullen van start gaan in Maastricht.

Motorrijder overleden na aanrijding met auto

In Vilt is vrijdagavond een 45-jarige motorrijder overleden na een aanrijding met een auto.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten