Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijverdode Echt: politie zoekt inzittenden zwarte pickup

Geplaatst opdinsdag 3 december 2019 - 20:58

In de zaak rond de dode man die eind november in een vijver in Echt werd gevonden, is de politie op zoek naar de inzittenden van een zwarte pickup truck.

Dat heeft de politie dinsdagavond bekendgemaakt in het tv-programma Opsporing Verzocht.

Zwarte pick up
Het voertuig is op vrijdag 22 november tussen 16:30 uur en 17:00 uur in de buurt van de vijver gezien. De politie wil de inzittenden van de pickup graag spreken omdat zij mogelijk iets gezien hebben dat kan helpen bij het oplossen van de zaak.

Mysterie
Het levenloze lichaam van de 57-jarige Nederlander uit Antwerpen werd op 22 november gevonden in een vijver langs de Doorderweg in Echt. Over de doodsoorzaak tast de politie in het duister. Het onderzoeksteam houdt rekening met alle scenario's.

Lees ook: Doodsoorzaak vijverdode Echt niet duidelijk na sectie

Buurtonderzoek
De dag na de vondst van het lichaam is uitgebreid buurtonderzoek gedaan. Daarbij zijn meer dan honderd mensen gesproken. Andere mensen die op de bewuste vrijdag of de dag ervoor in de buurt van de vijver zijn geweest, worden door de politie opgeroepen zich te melden.

Het 57-jarige slachtoffer is op donderdag 21 november rond 14:30 uur voor het laatst levend gezien.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen