Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijverdode Echt: politie zoekt inzittenden zwarte pickup

Geplaatst opdinsdag 3 december 2019 - 20:58

In de zaak rond de dode man die eind november in een vijver in Echt werd gevonden, is de politie op zoek naar de inzittenden van een zwarte pickup truck.

Dat heeft de politie dinsdagavond bekendgemaakt in het tv-programma Opsporing Verzocht.

Zwarte pick up
Het voertuig is op vrijdag 22 november tussen 16:30 uur en 17:00 uur in de buurt van de vijver gezien. De politie wil de inzittenden van de pickup graag spreken omdat zij mogelijk iets gezien hebben dat kan helpen bij het oplossen van de zaak.

Mysterie
Het levenloze lichaam van de 57-jarige Nederlander uit Antwerpen werd op 22 november gevonden in een vijver langs de Doorderweg in Echt. Over de doodsoorzaak tast de politie in het duister. Het onderzoeksteam houdt rekening met alle scenario's.

Lees ook: Doodsoorzaak vijverdode Echt niet duidelijk na sectie

Buurtonderzoek
De dag na de vondst van het lichaam is uitgebreid buurtonderzoek gedaan. Daarbij zijn meer dan honderd mensen gesproken. Andere mensen die op de bewuste vrijdag of de dag ervoor in de buurt van de vijver zijn geweest, worden door de politie opgeroepen zich te melden.

Het 57-jarige slachtoffer is op donderdag 21 november rond 14:30 uur voor het laatst levend gezien.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen