Treurwilg stadspark Sittard (31 jul 2020)

Plannen aangepast om treurwilg Sittard te behouden

De gemeente Sittard-Geleen tast in de buidel om de markante treurwilg in de vijver van het stadspark in Sittard te behouden.

Visvijver Slot Schaesberg
Heibel om visvijver bij kasteelruïne Slot Schaesberg

Hengelsportvereniging Ons Zuiden in Landgraaf is boos dat ze na ruim 40 jaar hun stek bij Slot Schaesberg moet opgeven.

Dodelijk ongeluk Jimmy Senden Kerkrade - 17 aug 2019
Spontane ontmoeting met Pools trio werd Jimmy (24) fataal

Een spontane ontmoeting tussen drie Poolse mannen en Jimmy Senden (24) werd die laatste fataal. Ze kwamen elkaar op 17 augustus 2019 tegen in een park in Kerkrade, dronken stevig en stapten in de auto. Het was het laatste dat Jimmy zou doen.

Lichaam dode vijver Hammerweg Doorderweg Echt (22 nov 2019)
Vijverdode Echt bij Opsporing Verzocht

Bij Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond aandacht besteed aan het onderzoek naar de dode man die onlangs in Echt in een vijver werd gevonden.

Politie haalt dode uit Brunssumse vijver

De politie heeft donderdag een lichaam gevonden in een vijver in Brunssum. Hulpdiensten hebben het levenloze lichaam uit het water gehaald.

Gratis schoonmaakbeurt verandert vijver in schuimbad

Inwoners van Gulpen keken woensdagochtend verbaasd op toen bleek dat er een schuimbad in het centrum van het dorp was verrezen.

Sporenonderzoek in vijver na geweldsuitbarsting

Duikers van de brandweer zijn woensdagmiddag bezig met sporenonderzoek in een vijver in Brunssum. Dit nadat een man maandagavond de ruiten aan diggelen sloeg van de sociale dienst.

Verwarring over hond en persoon in water

De brandweer is woensdagmiddag in Weert uitgerukt voor een hond die in het water zou zijn beland. In de vijver heeft de brandweer na een zoektocht zowel geen hond of persoon gevonden.

Twee Limburgers raakten zwaargewond bij ongeval op Duitse B56
Zoekactie naar drenkeling vlak over de grens bij Venlo

De politie en brandweer zijn vlak over de grens bij Venlo op zoek naar een 33-jarige vrouw, die sinds donderdag wordt vermist nadat ze is gaan snorkelen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app