Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijlen tweede op BeNeLux-kampioenschap voor bergdorpjes

Geplaatst opzaterdag 9 juni 2018 - 20:15

De voetballers van RKVV Vijlen zijn tweede geworden bij het BeNeLux-kampioenschap voetbal voor 'bergdorpjes'.

Zij verloren in de finale met 5-2 van het team van USFC Elsenborn uit België, dat daarmee de eerste editie van dit kampioenschap wint.

Nederland
Vijlen vertegenwoordigde Nederland in het BeNeLux-kampioenschap en tekende ook voor de organisatie. Luxemburg had geen team afgevaardigd naar het Zuid-Limburgse dorp. FC Gspon uit Zwitserland en FC Kleinarl uit Oostenrijk completeerden het deelnemersveld.

Halve competitie
In wedstrijden van twee keer 25 minuten werd een halve competitie afgewerkt. Vijlen kwam tegen USFC Elsenborn met 2-0 voor, maar verloor met 2-3. Gspon en Kleinarl werden door 'Oranje' verslagen en ook de Belgen wonnen van deze twee bergdorpen.

In de eindstrijd was Vijlen opnieuw niet opgewassen tegen Elsenborn, dat met 4-0 voorstond voordat de thuisploeg kon tegenscoren.

Geslaagd kampioenschap
Ingo Bulles van het organisatiecomité spreekt van een geslaagd kampioenschap: "Ik hoop dat het over vier jaar een vervolg krijgt!"

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen