Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijftig agenten werken aan zaak moordverdachte Thijs H.

Geplaatst opmaandag 13 mei 2019 - 15:00

Drievoudig moordverdachte Thijs H. (27) wordt woensdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die beslist of hij langer in voorarrest blijft zitten.

Hij werd afgelopen woensdagavond gearresteerd, kort nadat de politie hem op de landelijke opsporingslijst zette. Thijs zou betrokken zijn bij de dood van twee mensen op de Brunssummerheide en een vrouw in Den Haag.

Lees ook: Thijs H.: Brunssumer, student én moordverdachte

Vijftig mensen
Thijs woonde in Den Haag vanwege zijn studie. Zijn ouders wonen echter in Brunssum. Daardoor was hij geregeld in Limburg. Verder is er nog weinig bekend over de gebeurtenissen. 'Er leven bij alle betrokkenen veel vragen. Dat beseffen politie en OM zich terdege. Op dit moment kan op de meeste vragen nog geen antwoord worden gegeven. De verdachte zit nog in beperkingen', schrijft justitie in een verklaring. De politie werkt met vijftig mensen aan de zaak.

Geen relatie
De lichamen op de Brunssummerheide werden vorige week dinsdag gevonden. Voor zover bekend hadden de man en de vrouw op geen enkele manier een relatie met elkaar. Het enige dat alle slachtoffers, dus ook de vrouw in Den Haag, met elkaar verbindt is het feit dat ze hun hond uitlieten op het moment dat ze vermoord werden.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen