Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijftig agenten werken aan zaak moordverdachte Thijs H.

Geplaatst opmaandag 13 mei 2019 - 15:00

Drievoudig moordverdachte Thijs H. (27) wordt woensdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die beslist of hij langer in voorarrest blijft zitten.

Hij werd afgelopen woensdagavond gearresteerd, kort nadat de politie hem op de landelijke opsporingslijst zette. Thijs zou betrokken zijn bij de dood van twee mensen op de Brunssummerheide en een vrouw in Den Haag.

Lees ook: Thijs H.: Brunssumer, student én moordverdachte

Vijftig mensen
Thijs woonde in Den Haag vanwege zijn studie. Zijn ouders wonen echter in Brunssum. Daardoor was hij geregeld in Limburg. Verder is er nog weinig bekend over de gebeurtenissen. 'Er leven bij alle betrokkenen veel vragen. Dat beseffen politie en OM zich terdege. Op dit moment kan op de meeste vragen nog geen antwoord worden gegeven. De verdachte zit nog in beperkingen', schrijft justitie in een verklaring. De politie werkt met vijftig mensen aan de zaak.

Geen relatie
De lichamen op de Brunssummerheide werden vorige week dinsdag gevonden. Voor zover bekend hadden de man en de vrouw op geen enkele manier een relatie met elkaar. Het enige dat alle slachtoffers, dus ook de vrouw in Den Haag, met elkaar verbindt is het feit dat ze hun hond uitlieten op het moment dat ze vermoord werden.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen