Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijftien mille uitgeloofd voor verlinken inbrekers

Geplaatst opdonderdag 27 augustus 2015 - 9:39

Een beloning van 15.000 euro is uitgeloofd door de bewoners van een huis in Horn, waar twee weken geleden werd ingebroken.

De woning aan het Bosscherven werd in de avond van 11 op 12 augustus bezocht door inbrekers, die met verschillende sieraden en een onbekende som geld er vandoor gingen.

De bewoners stellen via Facebook de 15.000 euro in het vooruitzicht aan wie de politie de gouden tip geeft, waarmee de daders kunnen worden gepakt en de buit kan worden teruggevonden.

Foto: Facebook
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Politiehelikopter
Politie zoekt met helikopter naar inbreker in Horn
Inbreker Horn opgepakt na zoektocht met helikopter
Voor tonnen aan juwelen gestolen uit huis Van Pol
vuurwapen
120.000 euro gestolen bij woningoverval in Venlo
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen