Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijftal in Brunssum opgepakt voor ramkraak Aken

Geplaatst opvrijdag 12 juli 2019 - 17:00

In Brunssum zijn vijf mannen opgepakt na een plofkraak, vrijdagmorgen vroeg in Aken.

Daar werd rond 4:30 uur een geldautomaat opgeblazen, voor de tweede keer binnen een week.

Helikopter
Meteen na de overval sloeg de politie groot alarm, zowel in Duitsland als aan de Nederlandse kant van de grens. Daarbij werden ook helikopters ingezet. Na de zoektocht werden de vijf verdachten rond 5:00 uur opgepakt in een loods in Brunssum. Het gaat om mannen uit Amsterdam, Diemen, Utrecht en Amersfoort.

Audi
In de loods aan het Haefland in Brunssum heeft de politie een grijze Audi stationwagen in beslag genomen. Ook lag er volgens een getuige een behoorlijk geldbedrag in de loods. De politie gaat onderzoeken of de auto iets te maken heeft met de zaak.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen