Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijftal in Brunssum opgepakt voor ramkraak Aken

Geplaatst opvrijdag 12 juli 2019 - 17:00

In Brunssum zijn vijf mannen opgepakt na een plofkraak, vrijdagmorgen vroeg in Aken.

Daar werd rond 4:30 uur een geldautomaat opgeblazen, voor de tweede keer binnen een week.

Helikopter
Meteen na de overval sloeg de politie groot alarm, zowel in Duitsland als aan de Nederlandse kant van de grens. Daarbij werden ook helikopters ingezet. Na de zoektocht werden de vijf verdachten rond 5:00 uur opgepakt in een loods in Brunssum. Het gaat om mannen uit Amsterdam, Diemen, Utrecht en Amersfoort.

Audi
In de loods aan het Haefland in Brunssum heeft de politie een grijze Audi stationwagen in beslag genomen. Ook lag er volgens een getuige een behoorlijk geldbedrag in de loods. De politie gaat onderzoeken of de auto iets te maken heeft met de zaak.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen