Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijftal aangehouden na stelen telefoons

Geplaatst opmaandag 23 september 2019 - 16:21

De politie heeft maandagmiddag vijf personen aangehouden die worden verdacht van het stelen van meerdere telefoons.

Dat meldt de politie op Twitter. Het vijftal sloeg iets voor 15:30 uur toe bij een telecomwinkel op de Markt in Panningen.

Burgernet
Er werd direct een Burgernet-melding verstuurd om naar het geboefte uit te kijken. In die Burgernet-melding wees men aanvankelijk op drie in plaats van vijf personen, hoogstwaarschijnlijk omdat drie van de vijf daadwerkelijk in de telecomwinkel zijn geweest. Zij zouden naar schatting zo'n 16 jaar oud zijn, zo blijkt uit de aanvankelijke melding.

Atuo
De dieven konden aan de hand van de auto waar ze zich in verplaatsten worden opgespoord, zo meldde de politie een halfuurtje later. Het voertuig heeft een Duits kenteken en is door de politie staande gehouden bij een afrit van de A67 bij Venlo.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV