Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijftal aangehouden na stelen telefoons

Geplaatst opmaandag 23 september 2019 - 16:21

De politie heeft maandagmiddag vijf personen aangehouden die worden verdacht van het stelen van meerdere telefoons.

Dat meldt de politie op Twitter. Het vijftal sloeg iets voor 15:30 uur toe bij een telecomwinkel op de Markt in Panningen.

Burgernet
Er werd direct een Burgernet-melding verstuurd om naar het geboefte uit te kijken. In die Burgernet-melding wees men aanvankelijk op drie in plaats van vijf personen, hoogstwaarschijnlijk omdat drie van de vijf daadwerkelijk in de telecomwinkel zijn geweest. Zij zouden naar schatting zo'n 16 jaar oud zijn, zo blijkt uit de aanvankelijke melding.

Atuo
De dieven konden aan de hand van de auto waar ze zich in verplaatsten worden opgespoord, zo meldde de politie een halfuurtje later. Het voertuig heeft een Duits kenteken en is door de politie staande gehouden bij een afrit van de A67 bij Venlo.

Deel dit bericht via
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen