Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijftal aangehouden na stelen telefoons

Geplaatst opmaandag 23 september 2019 - 16:21

De politie heeft maandagmiddag vijf personen aangehouden die worden verdacht van het stelen van meerdere telefoons.

Dat meldt de politie op Twitter. Het vijftal sloeg iets voor 15:30 uur toe bij een telecomwinkel op de Markt in Panningen.

Burgernet
Er werd direct een Burgernet-melding verstuurd om naar het geboefte uit te kijken. In die Burgernet-melding wees men aanvankelijk op drie in plaats van vijf personen, hoogstwaarschijnlijk omdat drie van de vijf daadwerkelijk in de telecomwinkel zijn geweest. Zij zouden naar schatting zo'n 16 jaar oud zijn, zo blijkt uit de aanvankelijke melding.

Atuo
De dieven konden aan de hand van de auto waar ze zich in verplaatsten worden opgespoord, zo meldde de politie een halfuurtje later. Het voertuig heeft een Duits kenteken en is door de politie staande gehouden bij een afrit van de A67 bij Venlo.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Overzicht
De Hemalpaort terug op L1 TV
Uitgelicht
De Hemelpaort terug op L1 TV

De eerste Limburgstalige soapserie (uit 2007) komt éénmalig terug op tv.

Café De Hemelpaort is een goedlopend café in het fictieve Limburgse dorp Elsenrade. Op z’n Limburgs: Aelsrao. Een café waar muziek uit de streek altijd centraal heeft gestaan. Jong en oud komen er over de vloer. Mia runt de kroeg met haar oudste zoon Giel. De andere zoon Rick is naar de Randstad vertrokken als zanger. Maar daar komt hij in de problemen. En Sem is een jongen die niets liever wil dan zelf beroemd worden als muzikant. Ricks terugkomst naar Limburg schudt het rustige Elsenrade goed wakker.

Iedere dag om 15:30 op L1 TV
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen