Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijftal aangehouden na stelen telefoons

Geplaatst opmaandag 23 september 2019 - 16:21

De politie heeft maandagmiddag vijf personen aangehouden die worden verdacht van het stelen van meerdere telefoons.

Dat meldt de politie op Twitter. Het vijftal sloeg iets voor 15:30 uur toe bij een telecomwinkel op de Markt in Panningen.

Burgernet
Er werd direct een Burgernet-melding verstuurd om naar het geboefte uit te kijken. In die Burgernet-melding wees men aanvankelijk op drie in plaats van vijf personen, hoogstwaarschijnlijk omdat drie van de vijf daadwerkelijk in de telecomwinkel zijn geweest. Zij zouden naar schatting zo'n 16 jaar oud zijn, zo blijkt uit de aanvankelijke melding.

Atuo
De dieven konden aan de hand van de auto waar ze zich in verplaatsten worden opgespoord, zo meldde de politie een halfuurtje later. Het voertuig heeft een Duits kenteken en is door de politie staande gehouden bij een afrit van de A67 bij Venlo.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen