Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijfjarig meisje komt om na brand Brunssum

Geplaatst opdinsdag 1 oktober 2019 - 17:54

Het vijfjarige meisje dat zaterdag ernstig gewond raakte bij een brand in Brunssum is aan haar verwondingen bezweken.

Dat meldt de politie.

Brandende kaars
Bij de brand zaterdagmiddag was hoogstwaarschijnlijk een kaars de oorzaak. Het meisje is vermoedelijk langs die kaars gelopen, waarbij haar kleren vlam hebben gevat.

Ook de moeder raakte ernstig gewond. De brand vond plaats in een appartement aan de Margrietstraat.

Inzamelingsactie
Inmiddels is een inzamelingsactie op gang gekomen om de uitvaart van het meisje te bekostigen.Lees ook: Flatbrand Brunssum: Kleding kind vat vlam door kaars

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen