Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijfhonderd fans bij 'laatste avond' Fernando Ricksen

Geplaatst opdinsdag 25 juni 2019 - 15:50

Ongeveer 500 voetbalfans zijn vrijdagavond in Glasgow aanwezig op de laatste benefietavond met Fernando Ricksen.

Dat laat de biograaf en vriend van Fernando, Vincent de Vries, weten aan L1. De fans komen vrijdag 28 juni samen in een hotel vlakbij het stadion van Glasgow Rangers en niet ver van het hospice waar Ricksen verblijft.

Laatste benefiet
"Er wordt samen gegeten, ze gaan op de foto en het is de bedoeling dat Fernando er het grootste deel van de avond bij is", zegt De Vries. Ricksen liet eerder weten dat het zijn laatste benefietavond wordt.

Lees hier meer: Fernando Ricksen kondigt 'laatste avond' aan

Glasgow Rangers
De oud-voetballer van onder meer Fortuna Sittard lijdt aan de dodelijke spierziekte ALS. Volgens De Vries zijn er ook enkele Fortuna-fans aanwezig, maar zijn er vooral supporters van Glasgow Rangers.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen