Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijfhonderd fans bij 'laatste avond' Fernando Ricksen

Geplaatst opdinsdag 25 juni 2019 - 15:50

Ongeveer 500 voetbalfans zijn vrijdagavond in Glasgow aanwezig op de laatste benefietavond met Fernando Ricksen.

Dat laat de biograaf en vriend van Fernando, Vincent de Vries, weten aan L1. De fans komen vrijdag 28 juni samen in een hotel vlakbij het stadion van Glasgow Rangers en niet ver van het hospice waar Ricksen verblijft.

Laatste benefiet
"Er wordt samen gegeten, ze gaan op de foto en het is de bedoeling dat Fernando er het grootste deel van de avond bij is", zegt De Vries. Ricksen liet eerder weten dat het zijn laatste benefietavond wordt.

Lees hier meer: Fernando Ricksen kondigt 'laatste avond' aan

Glasgow Rangers
De oud-voetballer van onder meer Fortuna Sittard lijdt aan de dodelijke spierziekte ALS. Volgens De Vries zijn er ook enkele Fortuna-fans aanwezig, maar zijn er vooral supporters van Glasgow Rangers.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen