Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijfde wielerkoers sluit aan bij Limburg Cycling Classics

Geplaatst opdonderdag 2 mei 2019 - 22:18

De wielerkoers Hel van Voerendaal maakt voortaan ook deel uit van de Limburg Cycling Classics.

Dat betekent dat in totaal vijf wielerkoersen vanaf dit seizoen deel uitmaken van de Road series voor beloften in Nederland en België onder 23 jaar.

Voordelen
De Volta Limburg Classic, de Ronde van Limburg, de Ton Dolmans Trofee en de Eurode Omloop werkten al samen en daar komt de laatste Limburgse klassieker nu bij. De samenwerking moet allerlei voordelen opleveren zoals het gezamenlijk inkopen van materialen of delen van kennis. En dat moet de wielerkoersen weer toekomstbestendiger maken.

Ambassadeurs
Naast het aanhaken van de vijfde wielerkoers zijn er ook vier ambassadeurs benoemd. Die moeten ervoor zorgen dat de wielersport in Limburg behouden blijft en mogelijk kan profiteren van hun netwerk. Behalve initiatiefnemer Ronald Waterreus zijn dat wielerjournalist Raymond Kerckhoffs, (oud)-renners Roy Curvers en Bram Tankink.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen