Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijfde thuisnederlaag Fortuna Sittard: 0-1

Geplaatst opvrijdag 3 oktober 2014 - 22:07

Fortuna Sittard heeft ook de vijfde wedstrijd op eigen veld verloren. Dankzij een benutte strafschop van Kevin Brands keerde FC Volendam met drie punten op zak huiswaarts.

Weer slaagde Fortuna er niet om de eerste treffer in de eigen voetbaltempel te maken.

Beter voor de dag
In de vijf thuiswedstrijden tot dusver mocht de groen-gele aanhang nog niet één keer juichen. De zes punten (twee zeges, red) die de Sittardenaren tot dusver behaalden werden opmerkelijk genoeg vergaard op vreemde bodem. Maar in tegenstelling tot voorgaande wedstrijden kwam Fortuna wel beduidend beter voor de dag.

De Groot en Turan
Er werd geknokt, gebikkeld en kansen afgedwongen. Met name Donny de Groot (kopbal in de eerste helft) en Fatih Turan - op slag van rust - hadden de score voor Fortuna moeten openen.

Volendam had echter ook een aantal prima mogelijkheden voor het openingsdoelpunt. Al in de tweede minuut raakte spits Henk Veerman het aluminium. Brandley Kuwas deed dat op het half uur nog eens over.

Brands scoort
Na een 0-0 ruststand sloeg Volendam in de tweede helft toe. Kevin Kis liet zich kinderlijk eenvoudig passeren door Kuwas. Zijn voorzet belandde bij de tweede paal waar Fatih Turan volgens scheidsrechter Sanders, Ludcinio Margeno onrechtmatig stuitte. Strafschop en een rode kaart voor de rechtsback. Kevin Brands schoot beheerst raak.

In het restant lieten de gasten na de genadeslag toe te dienen, waardoor Fortuna opnieuw punt- en doelpuntloos bleef in eigen huis.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Jouw videoboodschap op L1 TV.

Stuur je zelfgemaakte video via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

Gerelateerde berichten

FC Den Bosch-Fortuna Sittard
Fortuna met 1-0 onderuit bij FC Den Bosch
'Fortuna bevalt uitstekend, ondanks slechte resultaten'
Aanvallend Fortuna speelt thuis gelijk tegen Sparta
Fortuna hard onderuit tegen Almere City
Overzicht
Advertentie
Juist in deze onzekere tijd speelt veiligheid een grote rol. Houd het veilig in uw winkel!

Wij zijn er voor u in deze onwerkelijke tijd, zodat uzelf, uw personeel én uw klanten een veilig gevoel hebben. Wilt u advies of kunt u wel wat hulp gebruiken om veiligheid te handhaven? Wij staan voor u klaar. Ons beveiligingspersoneel ondersteunt u op het gebied van crowd management, om de klantenstroom in uw winkel te managen. Bovendien kunt u ons inschakelen als een extra toeziend oog in de winkel, zodat uw eigen personeel niet bloot wordt gesteld aan agressie of onbegrip van bezoekers.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Uitgelicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV

Wie wil jij een hart onder de riem steken? Stuur je filmpje naar L1 TV via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

De videoboodschappen worden gedurende de hele dag op L1 TV uitgezonden.

Voor je opa, oma, familie of vrienden...
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:40 op L1 TV
AvondGasten: corona in Limburg
Uitgelicht
AvondGasten: corona in Limburg

L1 gaat in samenwerking met Zuyderland en andere Limburgse zorginstellingen een extra programma uitzenden waarbij we ingaan op vragen rond het coronavirus.

Er zullen medische experts aanschuiven antwoord geven op de belangrijkste zaken in de bestrijding van het virus. Daarbij geven ze ook preventietips, lichten ze maatregelen toe in hun eigen instellingen en beantwoorden ze de belangrijkste vragen van de kijkers.

Iedere avond om 18:00 op L1 TV, met een herhaling om 21:00.

Stel hier je vraag over corona
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen