Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijfde startplek voor Robin Frijns in Hongarije

Geplaatst opzaterdag 26 augustus 2017 - 21:54

Marcel Fässler en Dries Vanthoor hebben de Blancpain GT Series Sprint Cup Qualifying Race op de Hungaroring gewonnen.

Het Belgisch Audi-duo reed van start tot finish aan de leiding. Maastrichtenaar Robin Frijns eindigde in de kwalificatie als vijfde en start zondagmiddag met teamgenoot Stuart Leonard in de Audi vanaf die plek aan de race.

Szymkowiak
In de Silver Cup ging de overwinning naar Jules Szymkowiak uit Obbicht, die samen met zijn teamgenoot Fabian Schiller de voorsprong in het kampioenschap voor talenten vergrootte. "Het tempo was goed en het is een plezier om in deze wagen te racen", aldus Mercedes-GT3-coureur Szymkowiak.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen