Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Vijfde plek voor Stitzinger op NK in Schoorl

Geplaatst opzondag 14 februari 2016 - 17:33

Patrick Stitzinger is in Schoorl vijfde geworden bij de strijd om het Nederlands kampioenschap op de 10 kilometer.

De 'Groet uit Schoorl-loop' werd gelopen onder slechte omstandigheden. Hevige wind en regen teisterden de atleten en zorgden ervoor dat er geen toptijd gelopen werd.

Van drie naar vijf
Marathonloper Michel Butter werd kampioen in een tijd van 29 minuten en 44 seconden. Khalid Choukoud kwam drie seconden later over de streep. Stitzinger had lang uitzicht op de derde plaats, maar moest in de slotfase twee opponenten voor laten gaan. De Maastrichtse atleet had 43 seconden achterstand op Butter, maar was gezien de omstandigheden tevreden over zijn prestatie.

Smeets prolongeert titel
Roger Smeets uit Elsloo prolongeerde zijn titel bij de mannen boven de 40 jaar. Hij liep de tien kilometer in 32 minuten en 36 seconden.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Stitzinger wint Mescherbergloop ondanks parcoursfout
Patrick Stitzinger 20e in Zevenheuvelenloop
Stitzinger meldt zich af voor Venloop
Stitzinger negende in CPC Loop Den Haag
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen