Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijfde Limburgs dienstverband: Schroijen tekent bij VVV

Geplaatst opdonderdag 22 juli 2021 - 10:34

Joeri Schroijen keert terug naar Limburg en speelt aankomend seizoen in het geel-zwart van VVV-Venlo. Hij heeft voor minimaal twee seizoenen getekend bij de club.

De aanvaller uit Weert komt over van het Griekse AO Xanthi, waar hij pas sinds het begin van dit kalenderjaar speelde.

Griekenland
De vleugelaanvaller verliet in januari MVV Maastricht, na enkele productieve jaren bij de Sterrendragers, voor het Grieks avontuur. Met Xanthi liep hij in de play-off-finale echter promotie naar het hoogste niveau mis, waardoor een langer verblijf in Griekenland niet tot de mogelijkheden behoorde.

VVV, Fortuna, MVV
Schroijen begint aan zijn tweede periode bij VVV en zijn vijfde dienstverband bij een Limburgse club. Tussen 2010 en 2013 zette hij zijn eerste stappen in het profvoetbal bij Fortuna Sittard, om vervolgens een kort uitstapje naar Go Ahead Eagles te maken. Daarna volgden dienstverbanden bij VVV (2013 tot 2014), wederom Fortuna (2015 tot 2016) en vijf jaar en 42 goals bij MVV Maastricht.

Drive
Weertenaar Schroijen is dolblij met zijn terugkeer. "Een club die in de buurt van mijn woonplaats ligt en waarbij ik me thuis voel. Daarnaast vond ik het belangrijk dat Stan Valckx en Jos Luhukay mij tijdens onze gesprekken het vertrouwen gaven en aangaven dat we dit jaar een aanvallende speelstijl gaan hanteren, waarmee we veel willen creëren en afdwingen. Die speelstijl is me op het lijf geschreven. Ik heb altijd drive naar voren en de drang om een doelpunt te maken."

Juweeltjes
VVV's technisch manager Stan Valckx ziet Schroijen als een veelzijdige aanvulling op de VVV-selectie, die hoge ogen wil gooien in de Keuken Kampioen Divisie. "Hij is een explosieve vleugelspeler die een passeeractie in huis heeft. Hij heeft daarnaast een neusje voor de goal en patent op ‘juweeltjes’ van doelpunten met zijn sterke linkerbeen. Hopelijk mogen we die komende seizoenen ook bewonderen in De Koel."

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen