Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijf sterren voor camping de Heldense Bossen

Geplaatst opvrijdag 16 december 2016 - 7:38

Camping De Heldense Bossen heeft van de ANWB de maximale score van vijf sterren gekregen en mag zich daarmee een jaar lang ANWB topcamping noemen.

De camping in Helden is de vierde camping in Limburg die de titel mag voeren. De andere zijn camping De Leistert in Roggel, Leukermeer in Well en De Schatberg in Sevenum.

Vijf sterren
De afgelopen jaren kreeg camping de Heldense Bossen al 4,5 ster toebedeeld. Deze maand ontving de camping voor het eerst officieel de 5 sterren. In totaal hebben 48 campings in Nederland dit predicaat. Voor de gemeente Peel en Maas is het niet de eerste keer. Eerder werden de vijf sterren al eens aan Breebronne toegekend.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Camping
Limburg telt vier Europese topcampings
Camping De Heldense Bossen
Heldense Bossen genomineerd voor camping van het jaar
Honden dood na het eten van rattengif
Video: Limburgs koppel inspecteert campings
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen