Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijf plakken voor Limburgse pooldames op NK

Geplaatst opmaandag 7 oktober 2019 - 8:32

Lynn Pijpers uit Sittard en Tamara Peeters-Rademakers uit Geleen hebben op het Nederlands Kampioenschap Pool in Tiel vier keer goud en één keer brons behaald.

Het 18-jarige pooltalent Pijpers haalde voor het eerst een gouden plak bij de senioren in de discipline 8-ball.

Allersterkte
Peeters-Rademakers was de allersterkste met drie eindzeges in de disciplines 14.1, 10-ball en 9-ball. Brons behaalde zij bij 8-ball. Hiermee is de 37-jarige de allersterkste op het NK Pool Dames.

Blij
Pijpers versloeg in de finale de ervaren Elise Qiu. Pijpers is ontzettend blij met haar eerste titel. "Dit is echt super! Nu ik heb gezien welk niveau ik in huis heb en hoe ik onder hoge druk nog zo goed kan presteren, ben ik alleen nog maar meer gemotiveerd om hard te werken en de top te bereiken."

EK
Met haar vier plakken plaatste de ervaren Peeters-Rademakers zich voor het EK Pool in 2020. Zij behaalde op het NK het maximum aantal punten van maar liefst 3600.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen