Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijf miljoen extra voor startersleningen

Geplaatst opmaandag 30 oktober 2017 - 11:41

De provincie stelt nog eens 5 miljoen euro ter beschikking voor de startersregeling voor mensen die hun eerste huis kopen.

Met het geld kunnen starters een aanvullende lening krijgen van maximaal 20 procent van de waarde van het huis. De provincie draagt dan driekwart van dat bedrag bij, de rest komt van de gemeente. In Limburg doen 28 van de 33 gemeenten mee aan het project.

De starterslening bestaat sinds 2006. Tot nu toe hebben er 2450 mensen gebruik van gemaakt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen